Viitorul Nexus 6 ar putea fi produs de Motorola

Viitorul Nexus 6 ar putea fi produs de Motorola

S-a discutat mult pe tema faptului că nu a facut niciun pentru , desi a stat mai bine de un an sub umbrela gigantului american. Police a intrat in posesia unor informatii care indica faptul ca nu a renuntat la -urile sub brand Nexus si ca urmatorul terminal va fi produs de Motorola.

nexus-6Acesta ar putea fi ultimul telefon din aceasta serie, inainte ca Silver sa preia stafeta si sa deschida calea mai multor dezvoltatori de hardware spre viziunea Google asupra platformei mobile Android.

Noul telefon Nexus a fost descoperit in sistemul de evidenta al problemelor cu sistemul de operare Android, unde un dispozitiv cu numele de cod „Shamu” a fost mentionat. Se pare ca va fi un smartphone cu ecran urias, de 5.9 inch si va dispune de un senzor care poate sa recunoasca amprentele.

Momentan nu cunoastem detalii concrete despre hardware-ul urmatorului Nexus. Acesta va fi dedicat pietei din SUA, dar va poatea fi achizitionat si in alte regiuni. Zvonuri privind realizarea urmatorului Nexus 6 de catre , care a cumparat Motorola Mobility de la Google, au aparut inca din februarie anul acesta, ele avandu-l la baza pe analistul Eldar Murtazin, o sursa destul de credibila in industria de profil.

Nexus-6-SmartphoneAnul trecut, Google a prezentat smartphone-ul Nexus 5, la sfarsitul lunii octombrie. Se asteapta ca si in anul 2014 compania va proceda la fel, prezentand Nexus 6. Avand in vedere tendintele actuale, imaginile spion ale noului smartphone (daca acesta exista intr-adevar) vor aparea in curand.

Comments

comments