Vertu prezinta Aster, un smartphone de lux  la un pret de 9700 dolari

Vertu prezinta Aster, un smartphone de lux la un pret de 9700 dolari

, producatorul britanic este cunoscut pentru -urile de pe care le comercializeaza. Noul prezentat de Vertu se numeste , un terminal Android ceva mai ieftin decat Signature Touch, dar la fel de pentru omul de rand.

Vertu-AsterSmartphone-ul foloseste titan si safir, dar lista de materiale e completate cu piele de vitel in nuantele Onyx, Lagoon si Blush, piele de sarpe Karung in nuantele Caviar, Tangerine si Raspberry, dar si de strut.

Vertu Aster ruleaza Android 4.4.2 pe un display de 4,7 inch, cu rezolutie fullHD (1920x1080p). Partea de procesare este asigurata de un procesor Snapdragon 801 quad core tactat la 2,3 GHz, ajutat de 2GB de memorie RAM si un spatiu de stocare de 64GB.

Camera principala a Vertu Aster este certificata Hasselblad si ofera un senzor de 13MP, iar cea frontala este de 2MP. Tot ca o noutate importanta prezenta pentru prima data intr-un Vertu, putem trece in revista conectivitatea LTE si NFC.

Smartphone-ul are pe fata difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Digital Plus, si mai dispune de Bluetooth, iar bateria are o capacitate de 2,250mAh si incarcare wireless Qi. Noul smartphone are dimensiunile 143.4 x 69 x 11.2 mm si cantareste destul de mult: 193 de grame.

infolaptop.ro Vertu-Aster

Pretul unui astfel de smartphone porneste de la 6.900 dolari ajungand pana la 9.700 dolari si va fi pus in vanzare in Marea Britanie . Pretul variaza in functie de alegerea tipului de imbracaminte din piele.

Comments

comments