Samsung Galaxy Tab Active, o tableta rezistenta la apa si socuri

Samsung Galaxy Tab Active, o tableta rezistenta la apa si socuri

Pe langa lansarea mai multor smartphone-uri si ceasuri inteligente, a prezentat la si o . E vorba despre modelul , un rezistent la si , destinat persoanelor care lucreaza in mediul enterprise.

Galaxy-Tab-Active-2-730x817Galaxy Tab Active ofera conectivitate continua si intelege nevoile mediului de afaceri actual legate de dispozitivele mobile. Este pregatita pentru cele mai grele medii de lucru, este subtire, usoara, premium, cu un design robust, care permite inlocuirea bateriei pentru ca utilizatorii sa poata lucra eficient oriunde si oricand au nevoie.

Tableta vine cu un ecran TFT de 8 inch, WXGA cu rezolutia de 1280 x 800 pixeli si are dimensiunile de 126,2 x 213,1 x 9,75mm, in timp ce greutatea este de 393 grame. Dispune de un procesor quad-core la 1,2 GHz, 1,5 GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare, dar prin card microSD se poat ajunge pana la 64 GB.

Faptul ca este o tableta rezistenta la stropi de apa cu certificare IP67 nu este singurul avantaj al lui Galaxy Tab Active. Bateria are o capacitate de 4450 mAh si promite o durata de utilizare de 10 ore la o singura incarcare, si poate fi detasata si inlocuita cu o alta baterie, in cazul in care ramane fara energie. Un alt plus ar fi faptul ca este rezistenta la socuri. Cei de la Samsung sustin ca invelisul protector al carcasei poate sa atenueze cazaturi de la distanta de 1,2 m inaltime, fara aplicarea unei huse.

Tableta suporta interactiunea cu un stylus, desi inclus nu este acelasi S Pen pe care il cunoastem, ci o varianta mai rezistenta cu numele de C Pen. Samsung Galaxy Tab Active ruleaza sistemul de  operare 4.4 KitKat, si vine cu o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE.

Pe spatele tabletei se afla un senzor de 3 megapixeli destinat mai degraba aplicatiilor practice precum scanarea unui cod de bare sau a unui cod QR, in timp ce pe partea din fata a fost integrat un senzor de 1,2 megapixeli pentru ceea ce Samsung numeste „selfie de business”.

Galaxy-Tab-Active-03-820x420Tabelta este disponibila in culoarea Titanium Green, dar momentan nu se stie pretul sau o data la care gadgetul va fi disponibil.

Ce se cauta:

  • tablete rezistente la socuri

Comments

comments