Samsung Galaxy Grand Prime, un nou smartphone pentru pasionatii de selfie-uri

Samsung Galaxy Grand Prime, un nou smartphone pentru pasionatii de selfie-uri

pregateste lansarea unui noi care ii va fi superior lui Galaxy Note 4 la capitolul camera frontala, si anume modelul Samsung . Aflam ca spre deosebire de phablet-ul recent lansat, modelul Grand Prime ne va pune la dispozitie o camera frontala de 5 megapixeli. Cea principala are 8 megapixeli.

galaxy-grand-prime-3Conform informatiilor inca neoficiale, Samsung Galaxy Grand Prime este un ce va avea un display de 5 inch cu rezolutie qHD, si va fi motorizat de chipsetul 400. Configuraţia cu procesor quad-core la 1.2GHz este ajutata cu 1GB memorie RAM.

Galaxy Grand Prime va oferi un spatiu de stocare intern de 8 GB ce va putea fi marit cu ajutorul unui slot de card de memorie microSD. Nu lipsesc din ecuaţie nici suportul pentru 3G, Bluetooth 4.0 şi WiFi a/b/g/n. Daca aveti doua cartele de la operatori diferiti, va veti bucura sa aflati ca noul Galaxy Grand Prime va fi disponibil si intr-o versiune dual-SIM.

Cum am zis la inceput, o parte din magia sa va consta intr-o camera frontala de 5 megapixeli, pentru a putea fotografia fara probleme fiecare detaliu al expresiei fetei. Camera principala este de 8 megapixeli si poate captura continut video la rezolutie Full HD 1080p. Avand un vedere ca primul Galaxy Grand are o camera frontala de 2 megapixeli, este evidenta afinitatea noului aparat pentru -uri.

samsung-galaxy-grand-prime-rykte-2-ul va rula sistemul 4.4 KitKat. Galaxy Grand Prime ar putea fi disponibil cumparatorilor vietnamezi inca din luna octombrie, la un pret care nu a fost momentan dezvaluit. Din pacate nu este clar dacă Samsung va lansa noul telefon si pentru pietele internationale.

Comments

comments