Samsung Galaxy Alpha va fi rivalul lui iPhone 6

Samsung Galaxy Alpha va fi rivalul lui iPhone 6

Conform unor surse apropiate companiei sud-coreene, va lansa un din gama premium. Acesta poarta numele si ar urma sa fie lansat tocmai pentru a rivaliza direct cu urmatorul terminal al Apple, . Noul smartphone ar urma sa fie dezvaluit cu o luna inaintea lui (septembrie), respectiv pe 13 august.

samsung-galaxy-core-line-1-3Zvonurile legate de Alpha spun ca producatorul a renuntat la anumite materiale caracteristice produselor sale de top, cum ar fi capacul spate ce imita pielea naturala, si ar fi folosit un aliaj metalic pentru un feeling cu adevarat premium.

Viitorul smartphone ar urma sa aibe toate dotarile high-end zvonite pana acum pentru Galaxy S5 Prime si Galaxy F si anume carcasa metalica, 3 GB memorie RAM, procesor Snapdragon 805, camera foto de 16 MP cu functie de stabilizare optica.

Galaxy Alpha va primi un ecran Super AMOLED de 5.3 inch (cu rezoluție Quad HD – 2560×1440 pixeli), dimensiunile acestuia sunt putin mai mici decat cele ale Galaxy S5, datorita marginilor mai inguste din jurul ecranului. Gadgetul isi va pastra protectia impotriva patrunderii apei si a prafului (IP67).

1395335570-md-119793_md_13561_samsung_galaxy_s5_handson2In afara informatii pe surse si speculatii nu avem nimic concret, Samsung si Apple reusind sa tina secret majoritatea detaliilor. Lupta dintre cei doi giganti pentru suprematia asupra pietei smartphone-urilor este pe cale sa intre intr-o noua etapa, ambele companii urmand sa lanseze terminale cu ecran de peste 5 inch si versiuni de lux ale acestora.

Comments

comments