Samsung a lansat Galaxy Note Edge cu ecran curbat pe lateral

Samsung a lansat Galaxy Note Edge cu ecran curbat pe lateral

Pe langa , compania a prezentat la IFA 2014 si . Noul este asemanator din aproape toate punctele de vedere cu modelul : aceleasi linii de design, aceeasi platforma hardware si aceleasi dotari.

telefonul-cu-ecran-prelungit-pe-laterale-samsung-a-lansat-galaxy-note-edge_size1Singurele diferenţe sunt bateria (care are o capacitate de numai 3000 mAh), dimensiunile si greutatea puţin diferite (151,3 x 82,4 x 8,3 mm, respectiv 174 de grame) si nu in ultimul rand straniul ecran cu muchia curbata.

Partea frontala a aparatului permite utilizarea traditionala a ecranului tactil, in timp ce partea laterala, curbata, este dedicata pentru accesarea unor aplicatii sau pentru afisarea notificarilor si functioneaza independent de ecranul frontal.

note4-edge-1

Display-ul curbat lateral al Samsung Galaxy Note Edge cuprinde sapte paneluri cu diferite functionalitati care pot fi derulate prin gesturi. De asemenea, cele sapte paneluri pot fi customizate in functie de necesitatile utilizatorilor. Optiunile sunt nenumarate, pentru ca noi aplicatii pot profita la maximum de acest design neconventional. Samsung va oferi un API cu ajutorul caruia dezvoltatorii vor putea sa creeze softuri speciale pentru acest dispozitiv inovator.

Samsung Galaxy Note Edge dispune de un ecran inovator Super AMOLED de 5.6 inch ce are la baza o rezolutie Quad HD+(2,560 x 1,440 pixeli + 160 de pixeli pe margini). In ceea ce priveste restul hardware-ului vorbim in Asia de un procesor octa-core Exynos 5433 ce contine patru nuclee tactate la 1.9 GHz si patru nuclee tactate la 1.3 GHz.

edge_54_5In Europa Samsung Galaxy Note Edge va avea un procesor quad-core Snapdragon 805 tactat la 2.7 GHz, impreuna cu o camera de 16 megapixeli, o placa grafica Adreno 420, si 3 GB RAM. In fata se afla o camera de 3.7 MP, iar ca stocare avem parte de 32 sau 64 GB, plus slot microSD cu suport de pana la 128 GB extra. Acest model ruleaza 4.4 KitKat si va sosi cel mai probabil in luna octombrie, odata cu Note 4, desi acest lucru nu a fost anuntat oficial.

Ce se cauta:

  • samsung galaxy s6
  • cu ecran pe lateral

Comments

comments