Primele imagini cu tableta Nvidia Shield ce va fi lansata pana la sfarsitul anului

Primele imagini cu tableta Nvidia Shield ce va fi lansata pana la sfarsitul anului

2 este unul dintre -urile care s-a bucurat de multa atentie din partea presei in ultima perioada, pentru ca primele informatii referitoare la spun ca vom avea de-a face cu un sistem hibrid – cu touchscreen si gamepad.

Noul gadgetul pare asemanator cu Tegra Note, chiar daca nici acel nu a avut parte de o lansare globala foarte activa. Recent a aparut pe internet o poza doar cu fata tabletei. Inca nu stim cu arata spatele tabletei, dar ar fi foarte interesant daca in spatele celor doua margini perforate sa fie amplasate niste boxe puternice.

nvidia-shield-tabletEste posibil ca imaginea sa prezinte doar o parte a device-ului, respectiv , iar cu gamepad-ul ce va putea fi atasat consolei hibride sa facem cunostinta ceva mai tarziu. Gamepad-ul acesteia va fi detasabil, fixandu-se doar in momentele in care jucatorul are nevoie de mai multa rapiditate in a executa comenzile din joc.

Tableta arata ca una obisnuita cu procesor Tegra, doar cu mici modificari ici si colo. Avem o camera, pe care din pacate nu o putem descrie din punct de vedere al capabilitatilor, dar daca e sa ne luam dupa modelele precedente de tablete Nvidia, este foarte posibil sa fie o camera de 5 megapixeli HDR.

Ecranul va avea o diagonala de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, iar la interior mai gasim 2 GB de RAM, un procesor  quad-core Tegra K1, capabil sa ruleze motoare grafice precum Unreal Engine 4,16 GB spatiu de stocare intern si ar rula 4.4.2 Kit Kat.

Se pare ca cei de la Nvidia vor sa tina produsul ascuns pana la data lansarii, oferindu-le celor interesati o mare supriza. Credem ca pretul nu va fi atat de piperat pe cat spun analistii, pret pe care il vom afla cat de curand, avand in vedere ca nVidia a “oferit indicii” cum ca aceasta noua tableta va fi lansata pana la finalul anului.

Comments

comments