Prestigio prezinta noua tableta MultiPad Visconte 2 cu Windows 8.1

Prestigio prezinta noua tableta MultiPad Visconte 2 cu Windows 8.1

Recunoscut ca un producator international de terminale mobile, electronice si accesorii, prezent in peste 85 de tari,  a anuntat lansarea noii generatii de tablete . Noua vine cu o serie de imbunatatiri fata de modelul anterior: are un procesor mult mai puternic, o camera foto pe partea din spate, o baterie cu o autonomie mare si un raport calitate pret interesant.

Prestigio-Multipad-Visconte-2Odata cu lansarea noii versiuni a lui Visconte de catre Prestigio asistam la o crestere pe zona de tablete cu Windows. Lucru confirmat si de catre oficialii Prestigio, care au ales sa continue pe acest segment, aducand anumite imbunatatiri produsului original, lucru care face ca Visconte 2 sa fie una dintre cele mai puternice tablete de la Prestigio.

Noua tableta vine echipata cu cel mai nou procesor Intel Celeron Dual-Core 64-bit care ruleaza la 2.0 GHz si 2GB memorie RAM. Acest lucru ar trebui sa se traduca in performante bune in majoritatea sarcinilor. Visconte 2 ofera un ecran IPS de 10 inch cu rezolutie de 1280×800, camera foto de 5MP si camera frontala de 1MP pentru apeluri video.

Productivitatea maxima este sustinuta de o baterie puternica de 6400 mAh care permite rularea de video timp de 5 ore si folosirea tabletei o singura zi fara a fi nevoie de reincarcare. Prestigio Visconte 2 devine astfel un tovaras de incredere pentru activitatile de zi cu zi.

Pe lista dotarilor disponibile pe tableta Prestigio MultiPad Visconte 2 se mai regasesc urmatoarele: Wi-Fi si 3G, memorie interna in doua variante, de 32 GB si 64 GB si bluetooth v.2.0 . In plus, pe marginile tabletei se regasesc porturile MicroUSB si HDMI, dar si butoanele pentru volum, pornire si slotul pentru card.

Visconte-2-backPachetul software este completat cu suita Microsoft Office Home and Student 2013, clientul SkyDrive si acces in Windows Store pentru suplimentarea colectiei de aplicatii preinstalate. In plus, utilizatorii beneficiaza de 200 GB de memorie cloud gratuita cu Prestigio MultiCloud.

Prestigio MultiPad Visconte 2 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 1649 lei.

Comments

comments