Panasonic Lumix CM1, smartphone-ul cu cea mai buna camera foto

Panasonic Lumix CM1, smartphone-ul cu cea mai buna camera foto

a prezentat in aceasta saptamana un nou cameraphone, modelul , cu accentul mai mult pe camera decat pe phone. Asemanator ca modelele de la Samsung si Nokia, noul device de la Panasonic este dedicat pasionatilor de -uri care-si doresc si o captura foto de cea mai buna calitate.

panasonic-lumix-cm1-ledePanasonic Lumix CM1 ruleaza sistemul de operare , e un smartphone, dar folosește un senzor imens pentru fotografii foarte bune. Panasonic CM1 are un senzor de 1 inch cu o rezolutie de 20 megapixeli completat de un obiectiv cu diafragma F/2.8 si distanta focala de 28 milimetri.

Spre deosebire de modelele Samsung, se remarca lipsa zoom-ului, dar Lumix CM1 promite sa ofere si dimensiuni ceva mai reduse. va oferi un buton dedicat pentru acces rapid, captura foto 4K si control manual al setarilor.

Partea inteligenta este sustinuta de o configuratie tipica de smartphone performant: ecran de 4.7 inch cu rezolutie FullHD, procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB ce poate fi extinsa prin carduri microSDXC cu o capacitate de pana in 128GB si un acumulator de 2600mAh.

De asemenea, are GPS, Wi-Fi dar si transfer de date 4G. Are o grosime de 21mm si o greutate de 204 grame. Cum era de asteptat, Panasonic CM1 are foarte multe setari pentru a obtine maximum de calitate din imagini. Tot acest pachet nu va fi insa prea ieftin. Panasonic Lumix CM1 va avea un pret de 900 euro, dar pentru acei fotografi care au nevoie de asa ceva cu siguranta se va dovedi o investitie buna.

panasonic-lumix-cm1-touch

Panasonic a afirmat ca Lumix CM1 nu va fi disponibil decat pe anumite piete, europenii urmand sa aiba acces ceva mai rapid la acesta deoarece primele exemplare vor fi disponibile in Germania si Franta undeva in perioada Craciunului.

Comments

comments