Noul laptop Alienware 13 cu Graphics Amplifier disponibil la precomanda

Noul laptop Alienware 13 cu Graphics Amplifier disponibil la precomanda

Compania a lansat in luna august laptopul de despre care sustine ca este cel mai subtire model pe care l-a lansat pana in prezent. Alaturi de noul model a fost prezentat si un pentru acesta, ceea ce il transforma intr-un veritabil desktop.

2620544-alienware+13+3qtr+copyAlienware 13 este motorizat de un procesor dual-core i5-4210U, alaturi de 8 GB memorie RAM, placa grafica GeForce 860M cu 2 GB memorie. Pe partea de stocare gasim un hard disk de 1 TB, iar ecranul de 13 inch are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Pentru cei care doresc o cofiguratie mai puternica, laptopul se poate configura cu pana la 16 GB memorie RAM, unitati de stocare hibride sau SSD, cat si ecrane cu rezolutie Full HD sau QHD cu touchscreen. Totusi in ceea ce priveste aceasta ramane aceeasi in toate configuratiile.

De aceea cei de la Dell au creat accesoriul de care spuneam la inceputul articolului si anume , ce reprezinta un dispozitiv ce contine o placa grafica pentru PC-uri. Noul se poate conecta la Alienware 13 cu ajutorul unui conector propietar direct pe placa de baza, ceea ce il transforma intru adevarat calculator.

Graphics Amplifier poate suporta atat placi video de la Nvidia cand si , acestea fiind alimentate de o sursa interna cu o putere de 375 W. Noul accesoriu dispune si de patru porturi USB 3.0. Cei de la Alienware sustin ca in Graphics Amplifier se pot monta placi video de orice dimensiune, deci nu exista limita la acest capitol.

alienware_graphics_amplifier_001Noul Alienware 13, cat si noul accesoriu pentru placi video externe sunt disponibile pentru pre-comanda incepand de pe 28 octombrie, urmand sa fie livrate in cursul lunii noiembrie. Aliewnware 13 porneste de la pretul de vanzare de 1000 de dolari, in timp ce Graphics Amplifier-ul costa inca 300 de dolari.

Comments

comments