Logitech lanseaza mouse-ul de gaming G302 Daedalus Prime MOBA

Logitech lanseaza mouse-ul de gaming G302 Daedalus Prime MOBA

Daca sunteti in cautarea unui de , aflati ca a lansat noul mouse laudandu-se cu butoane special concepute pentru apasari rapide repetate, deja cunoscutul sistem optic Delta Zero si o carcasa ergonomica ambidextra.

Logitech-G302-Daedalus-PrimeDin cele spuse de Logitech au lucrat alaturi de gamerii profesionisti pentru a realiza un produs special pentru mai multe tipuri de . Mouse-ul detine un arc pretensionat pentru fiecare dintre cele doua butoane pentru a asigura performante ridicate si precizie mare. Logitech G302 reflecta angajamentul companiei de a folosi stiinta pentru a concepe produse care sa-i ajute pe gameri sa castige.

Noul Logitech G302 vine echipat cu 6 butoane programabile ce pot fi folosite ca un singur sau pentru a executa macro-uri. Se pot folosi si 4 setari diferite pentru DPI care pot fi activate in timpul jocului asa ca utilizatorii nu vor trebui sa caute setarile in meniul software-ului doar pentru a schimba viteza de reactie a mouse-ului.

Mouse-ul incorporeaza tehnologia de senzor Logitech Delta Zero, ce combina o lentila exclusiva, iluminare geometrica si algoritmi care sa ofere cea mai acurata tranzitie de la miscarile de mana la actiunile de pe ecran.

Logitech G302 vine cu o carcasa ergonomica ambidextra cu picioruse cu frictiune redusa, ofera optiuni avansate pentru programarea celor sase butoane si un sistem rapid de schimbare a rezolutiei senzorului. Butoanele foarte durabile au fost supuse unor teste de peste 20 milioane de -uri, echivalentul unui program intens al unui sportiv eSport ce se joaca pana la 15 ore pe zi, timp de doi ani.

Logitech-G302-Daedalus-Prime2Noul mouse va fi disponibil in Statele Unite si in Europa incepand cu aceasta luna la aproximativ 200 Lei.

 

Comments

comments