Logitech lanseaza G402 Hyperion Fury, cel mai rapid mouse de gaming din lume

Logitech lanseaza G402 Hyperion Fury, cel mai rapid mouse de gaming din lume

a anuntat noul si cel mai rapid din lume dedicat pasionatilor de jocuri – Ultra-Fast . este un mouse cu fir adresat pasionatilor de jocuri FPS (first-person-shooter), optimizat pentru precizie si viteza de reactie.

logitech-g402-22Acesta dispune de tehnologia sensor, Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secunda (IPS). Imbinand tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop, Fusion Engine ofera o viteza de tracking foarte mare, amplificand senzorul optic.

Un procesor ARM integrat de 32 biti sta la baza Fusion Engine, permitand tracking acurat a vitezelor ce depasesc 12 metri pe secunda. In plus, materialele usoare din care este construit mouse-ul si picioarele low-friction sunt favorabile unor miscari rapide, extrem de confortabile.

Tehnologia Logitech asigura acuratete excelenta mouse-ului G402 Hyperion Fury. In plus, utilizatorul acestui model beneficiaza de acces instant la patru setari DPI. Folosind Logitech Software, poti adauga o a cincea setare DPI customizabila dupa bunul plac, care permite ajustarea rezolutiei de la 240 DPI, pana la 4000 DPI.

Mouse-ul dispune de opt butoane programabile care pot fi configurate pentru orice activitate, indeplinita folosind macro-uri complexe sau actiuni singulare. Configuratia personalizata poate fi salvata in memoria interna pentru viteza maxima si accesibilitate. Si datorita unei rate de raport de o milisecunda, Hyperion Fury asigura ca toate comenzile tale sunt executate extrem de rapid.

G402_blogrollLogitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna august 2014, la un pret recomandat de 59,99 Euro.

Comments

comments