LG prezinta tableta-hibrid Tab Book 11 cu procesor Intel i5

LG prezinta tableta-hibrid Tab Book 11 cu procesor Intel i5

Compania a anuntat o noua cu Android ce iese in evidenta prin configuratia impresionanta si se adreseaza clientilor pretentiosi. este mai degraba un dintre o si un laptop, o tastatură completa qwerty fiind regasita integrata in acest , fara posibilitatea de renuntare la aceasta.

14739788146_8caf4d5c11_oLG Tab Book 11 dispune de un ecran IPS cu o diagonala de 11,6 inch si rezolutie Full HD. La interior tableta este echipata cu un procesor Intel Core i5-4200U cu o frecventa de 2,6 GHz, placa video Intel HD 4400, 4 GB memorie ram, iar pe partea de stocare gasim un SSD cu o capacitate de 128 GB.

Sistemul de operare preinstalat este Android 4.2 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate gasim 2 porturi USB 3.0 si un HDMI, iar pentru marirea spatiului de stocare puteti folosi un microSD. Ca dimensiuni, aceasta creatie se incadreaza in 1,04 kilograme si 284 x 193 x 16,7 milimetri.

In spatele tabletei se afla o glisanta ce poate fi folosita la nevoie, context in care, intreaga ecuatie devine asemanatoare cu un notebook de generatie noua. Desi scenariile pentru care a fost proiectata aceasta tableta sunt multiple, important este ca la interior are o putere de procesare suficienta pentru a le duce pe toate la indeplinire.

LG Tab Book 11 este disponibila momentan doar pentru piata sud-coreeana, dar ar putea fi accesibila si pentru pietele internationale, insa nu se stie ce pret va avea.

Comments

comments