LG pregateste lansarea phablet-ului G3 Stylus

LG pregateste lansarea phablet-ului G3 Stylus

va profita de vanzarile foarte bune de care se bucura gama „G”, in special G2 si G3, si va plusa prin lansarea pe piata a unui ce ataca frontal pozitia seriei Note, inclusiv Galaxy Note 4.

LG-G3-Stylus-Beat-normalIn cadrul unui clip promotional pentru telefonul LG G3 Beat, adica versiunea Mini de LG G3 a fost prezentat din greseala un nou produs LG. E vorba despre LG , care ar putea fi doar un accesoriu sau doar un mic hint ca ne pregatim de o versiune phablet de LG G3. Compania nu a oferit nici un fel de detaliu suplimentar, insa imaginea de la finalul acestui clip sugereaza ca viitorul LG va avea o diagonala si mai mare decat actualul varf de gama G3.

Noul LG G3 Stylus va avea un ecran cel mai probabil de 5,7 inch, cu o rezolutie QHD si, bineinteles, un stylus incorporat in aparat. Momentan nu se cunosc date referitoare la hardware-ul noului phablet, insa ne asteptam la specificatii solide.

LG trebuie sa inoveze cu acest stylus, daca doreste ca el sa aiba succes. Va trebui sa includa si cateva aplicatii, una pentru desenat si alta pentru productivitate, plus o detectare a varfului acestui pen la o distanta apreciabila, sensibilitate mare, un buton fizic pe stylus si numeroase optiuni asociate.

LG-G3-Stylus-Leaks-in-Official-Video-Ahead-of-Release

Momentan nu se cunosc informatii legate de data de a noului , insa o prezentare ar poutea avea loc in cadrul , care se va desfasura in perioada 5 – 10 septembrie.

Comments

comments