Lenovo prezinta noul laptop convertibil Yoga 3 Pro

Lenovo prezinta noul laptop convertibil Yoga 3 Pro

Compania a prezentat , noul ultrabook, fiind desemnat si cel mai subtire si usor din lume, la ora actuala cel putin. Anuntul a avut loc la o conferinta gazduita in Londra. Gadgetul are un profil foarte subtire, avand o greutate de numai 1,19 kilograme si vine cu un software special care promite sa transforme conceptul convertibil intr-o experienta naturala, fara laguri.

Lenovo-Yoga3-Pro13-Slv-Angle1bScaderea in greutate este oferita de balamaua construita manual, din peste 800 de piese de aluminiu si otel, oferind o rigiditate mai buna decat generatia de anul trecut, Yoga 2 Pro. Astfel, Yoga Pro 3 este cu 15% mai usor si cu 17% mai subtire decat generatia precedenta.

Yoga 3 Pro vine cu noua seria de procesoare Core M si, normal, cu un ecran care se roteste catre spate, pentru a putea fi utilizat si in rol de tableta. Noul are un ecran cu o diagonala de 13,3 inch si o rezolutie de 3200×1800 care asigura o experienta optima fie ca editati fotografii in modul laptop, fie ca faceti conferințe video in modul Stand.

yoga3-proLa interior laptopul este Echipat cu un procesor Intel Core M, memoria RAM de pana la 8 GB, iar capacitatea de stocare poate fi de pana la 512 GB, numai SSD. Pe partea de conectivitate gasim port micro-HDMI, Wi-Fi performant 802.11ac, Bluetooth, doua porturi USB 3.0 ports iar sistemul audio are patru difuzoare. Un adevarat ultraportabil, cu specificatii care il recomanda pentru utilizarea fara restrictii in aplicatii uzuale, in cele profesionale dar si pentru divertisment multimedia, mai putin la jocuri cu o grafica complexa.

Autonomia ar trebui sa fie de maximum 9 ore ,dar in folosire echilibrata, cu modul Balanced activat, probabil vom avea in jur de 6 ore. Laptopul beneficiaza de sistemul de operare .

lenovo-yoga-3-pro-ultrabook-fullYoga 3 Pro are un pret de de 1.349 dolari, fiind disponibil pe site-ul Lenovo pentru comanda, incepand de la sfarsitul lunii octombrie. Momentan nu se stie cand va fi disponibil pe celelalte piete si la ce pret.

Comments

comments