Lenovo lanseaza Sisley S90, un smartphone ce seamana perfect cu iPhone 6

Lenovo lanseaza Sisley S90, un smartphone ce seamana perfect cu iPhone 6

Daca va asteptati ca doar companiile de mana a doua sau a treia sa copie telefoanele , va inselati. este cel mai recent lansat de companie si, in ciuda specificatiilor excelente, deranjeaza la capitolul design: seamana atat de mult cu incat poate fi catalogat fara probleme drept cea mai buna copie de .

post-190-0-50683800-1413030466De altfel, nu numai spatele metalic, marginile rotunjite, linia de plastic si difuzorul sunt asemanatoare cu cele de pe iPhone 6, ci si imaginile promotionale sunt parca descarcate de pe site-ul Apple si urcate pe site-ul Lenovo. Pe site-ul celor de la Lenovo, S90 este prezentat in imaginile oficiale cu poze aproape identice cu cele folosite de Apple, din acelasi unghi, cu aceeasi culoare si aceeasi reflexie.

Lenovo Sisley S90 dispune de un ecran cu o diagonala de 5 inch, cu rezolutie 1280 x 720 pixeli, se bazeaza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu patru nuclee tactate la 1,2GHz si 1GB RAM. Memoria interna a terminalului mobil inteligent al Lenovo este 16GB.

Cele doua smartphone-uri prezinta si o serie de diferente. Caracteristicile care il scot in evidenta sunt bateria de 2.300 mAh, cipul NFC, cele doua lacasuri pentru cartele SIM si cei doi senzori foto de 13, respectiv 8 megapixeli. Spre diferenta de iPhone 6, camera foto nu iese in relief, fiind integrata perfect cu spatele telefonului. 

Lenovo Sisley vine cu suport TD-LTE si masoara 6.9 mm in grosime. Noul smartphone al Lenovo ruleaza Android 4.4.4 KitKat va fi vandut momentan doar pe piata chineza si va costa in jur de 330 de dolari.

Vntrewrefaeshnij-vid-novinki-20Pretul decent al telefonului avand in vedere specificatiile nu reprezinta unicul motiv pentru care telefonul a atras atat de mult atentie. Nu se cunosc detalii despre o posibila disponibilitate internationala a telefonului.

Comments

comments