iPhone 6 si iPhone 6 plus disponibile in Romania din 31 octombrie

iPhone 6 si iPhone 6 plus disponibile in Romania din 31 octombrie

Lansate oficial pe 9 septembrie de catre , -urile si Plus vor fi disponibile in oferta celor trei mari operatori mobili din (Orange, Vodafone si Telekom ).

iphoneApple a anuntat datele pentru urmatoarele valuri de lansari pentru iPhone 6 si 6 Plus, pe regiuni. Este vorba despre 36 de tari care vor primi noile smartphone-uri cu iOS inainte de sfarsitul lunii mai exact pe 31 octombrie, printre care se regaseste si Romania.

iPhone 6 si vor fi disponibile la sfarsitul lunii octombrie intr-un total 69 de tari si teritorii, iar pana la sfarsitul acestui an in peste 115 tari, in cadrul celei mai rapide campanii de introducere pe piete a smartphone-ului Apple care a avut loc vreodata. Aparatele vor fi lansate în China, India şi Monaco pe 17 octombrie, in Israel pe 23 octombrie, iar o zi mai tarziu în Cehia, Indiile de Vest Franceze, Groenlanda, Malta si Polonia.

Cele doua modele sunt mai mari decat cele din generatiile anterioare: iPhone 6 are un ecran de 4,7 inch, iar iPhone 6 Plus de 5,5 inch. In SUA, iPhone 6 are un pret de pornire de la 199 de dolari pentru versiunea de 16GB, cea de 32GB costa 299 de dolari si cea de 128GB e disponibila la 399 de dolari. Varianta mai mare iPhone 6 Plus, preturile sunt 299 de dolari pentru 16GB, 399 de dolari pentru 64GB si 499 de dolari pentru 128GB.

Sistemul de operare iOS 8 este mai usor de folosit datorita noilor functii de masagerie si foto si include o functie destinata monitorizarii starii de sanatate, precum si functia iCloud Drive, care permite stocarea de documente si accesarea de oriunde a acestora.

iphone_66plusAsa ca daca va doriti noile iPhone-uri, e momentul sa mergeti pe site la operatorul preferat si sa va inscrieti pe lista de asteptare. Vedeti voi pe urma care e pretul si cand primiti exact produsul.

Comments

comments