HP lanseaza doua laptopuri si doua tablete pentru cei cu buget redus

HP lanseaza doua laptopuri si doua tablete pentru cei cu buget redus

Chiar daca piata de PC-uri incepe sa-si revina, imaginea de ansamblu a acesteia este inca destul de sumbra si-i determina pe producatori sa concureze cu preturi din ce in ce mai mici. Compania a anuntat o serie de laptopuri si tablete cu preturi accesibile care fac parte din noua gama de .

HP-Stream-Laptops-550x404

Cele doua tablete de 7 inch si 8 inch ofera specificatii similare, respectiv ruleaza pe baza aceluiasi chipset Intel Atom Z3735G (quad-core), dispun de doar 1GB RAM si ofera un spatiu de stocare de 32GB. Cele doua tablete vor fi echipate cu ecrane cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli

Microsoft le va oferi impreuna cu un abonament Office 365 (cu 1 TB inclus in OneDrive) timp de un an si 60 de minute lunare pe Skype. HP Stream 7 si 8 vor avea preturi de 99 si respectiv 150 de dolari si vor veni pe piata in luna noiembrie. Noile tablete ieftine de la HP vor fi disponibile in SUA initial.

Cele doua noi laptopuri ieftine din gama Stream vor avea ecrane cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli si diagonale de 11,6 inch, respectiv 13,3 inch. La interior acestea sunt echipate cu procesoare Celeron din familia Bay Trail cu racire pasiva, 2 GB de memorie RAM si 32 GB de memorie internA eMMC. Modelul  mai mare cu ecran de 13,3 inch ofera in plus optiunile pentru un ecran tactil si un modem 4G.

hp-stream-8_01Bateria noilor portabile ofera o autonomie de pana la 8,5 ore, si se vor da tot asa cu un abonament la Office 365 pe un an. Pretul acestora va fi de 199 de dolari respectiv 230 de dolari. Si noile laptopuri vor ajunge pe piata (din SUA) tot in noiembrie, iar  deocamdata nu exista informatii referitoare la o posibila globala.

Comments

comments