Evolio a lansat NEOS, un smartphone subtire la un pret redus

Evolio a lansat NEOS, un smartphone subtire la un pret redus

Compania a anuntat lansarea celui de-al patrulea din oferta sa, modelul mid-range . Noul atrage atentia printr-un design elegant, o grosime de doar 7.9mm si o echipare hardware de ultima generatie.

EVOLIO-NEOSEvolio NEOS are o forma interesanta, avand marginile laterale rotunjite si marginile superioara ai inferioara drepte. Carcasa de pe spate este mata si are o textura placuta, iar camera foto este inconjurata de un dreptunghi din aluminiu argintiu.

Smartphone-ul dispune de un ecran IPS cu o diagonala de 4,5 inch, rezolutie 960 x 540 de pixeli, si foloseste tehnologia OGS (One Glass Sollution) pentru a oferi o singura componenta care include ecranul, sticla si suprafata tactila.

La interior acesta este echipat cu un procesor quad-core Broadcom de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spatiu intern de stocare si un slot pentru carduri microSD de pana la 64 GB. Smartphone-ul are o camera de 8MP cu autofocus si stabilizare electronica, ce vine cu o aplicatie destul de complexa de editare a fotografiilor. Exista si o camera secundara, de 0,3MP.

Bateria are o capacitate de 2000 mAh si ofera o autonomie sporita, putand sustine pana la 300 de ore de functionare in stand-by, si pana la 12 ore de convorbiri. NEOS este un telefon Dual SIM , care foloseste micro SIM pentru cartela principala si mini SIM pentru cea secundara.

Evolio NEOS ruleaza sistemul de operare 4.4 KitKat, iar comerciantii promit ca acesta sa primeasca si 5.0 Lollipop la inceputul anului viitor. Gadgetul a primit GPS de ultima generatie ce permite o foarte rapida si precisa localizare prin conectarea la doua sisteme de pozitionare prin satelit: GPS si GLONASS.

Smartphone-Evolio-Neos-DualSim-3Configuratia este completata cu Wi-Fi, Bluetooth, 3G, Glonass, un port microUSB si o intrare audio 3.5 mm. Toate acestea se regasesc intr-un care costa 579 lei si este disponibil in la vanzare.

Comments

comments