Doua noi laptopuri de la Toshiba, Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B

Doua noi laptopuri de la Toshiba, Satellite Radius 11 si Satellite CL10-B

Compania a anuntat lansarea a doua noi laptopuri din familia Satellite, cu ecran tactil de 29.5 cm (11.6″), ambele proiectate pentru mobilitatea si flexibilitatea de care are nevoie utilizatorul modern. Cele doua laptopuri se remarca prin designul , in cazul modelului Radius 11, si prin greutatea redusa, in cazul modelului CL10-B.

satellite_radius_11_l10w-b_special_shot_with_screenCele doua device-uri pot concura cu faimoaselor Chromebook-uri datorita faptului ca au pretul foarte accesibil. Microsoft anunta-se de ceva vreme ca va lansa in curand o serie de laptopuri foarte accesibile care sa concureze cu Chromebook-urile Google.

Laptopurile folosesc ecrane cu diagonala de 11,6 inch, cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli si suprafata tactila capacitiva cu 10 puncte de contact. Pe lista specificatiilor gasim doua porturi USB (dintre care unul de tip 3.0), o iesire video HDMI, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 801.11 b/g/n, o camera Web HD si un slot SD. Chiar daca folosesc un design diferit, cele doua modele au chiar aceleasi dimensiuni: 289 x 199 x 19,9 mm.

satellite-cl10-b-full-product-07-with-screenToshiba Radius 11 este primul hibrid cu ecran de 11 inch al companiei, ce poate fi rabatat la 360 grade si poate oferi cinci moduri diferite de lucru. Laptopul dispune de un sistem care dezactiveaza tastatura in momentul in care ecranul este deschis la 180 de grade sau mai mult. Radius 11 poate fi cumparat cu procesoare Intel din familiile Celeron sau Pentium si ofera 4 GB de memorie RAM si un HDD cu o capacitate de 500 GB.

CL10-B este recomandat pentru persoanele care vor portabilitate cu orice pret, acesta fiind o alternativa ieftina la ultra-portabilele celebre precum Macbook Air. include acces gratuit la Microsoft Office Online oferind variante web-based ale Microsoft Excel, Word, Power Point, OneNote si Outlook pentru a ajuta utilizatorul sa lucreze sau sa studieze cu usurinta.

Satellite-Radius-11_L10W-B_Laptop-mode_Detail_01

Toshiba CL10-B este echipat doar cu procesoare Intel Celeron, iar restul specificatiilor sunt si ele inferioare: 2 GB de memorie RAM si 32 GB de memorie interna eMMC. Toshiba si Satellite CL10-B vor fi disponibile in Europa incepand cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Comments

comments