Dell va lansa Alienware 13 in luna noiembrie

Dell va lansa Alienware 13 in luna noiembrie

ne-a obisnuit deja cu -uri de din gama Alienware, iar urmatorul produs din aceasta gama se afla sub numele de si va fi lansat spre finalul acestui an. urmeaza sa fie un model compact si usor destinat celor care nu se pot desparti de nici atunci cand sunt pe drum.

alienware1S-a lucrat enorm de mult la dimensiuni, noul Alienware 13 ajungand sa aibe o greutate de 2 Kg cu aproape 1 Kg mai usor decat „fratele” sau Alienware 14, si are o grosime sub 2,5 centimetri.

Ca de fiecare data, configuratia unui Alienware 13 difera in functie de bugetul fiecaruia, desi exista cateva limitari.Ecranul va avea o diagonala de 13,3 inch si va fi disponibil in trei versiune. Acesta va avea o rezolutie HD de 1366 x 768 de pixeli sau full HD, iar un model cu touchscreen ajunge si la o rezoluţie de 2.560 x 1.440.

La interior laptop va fi motorizat de procesoare Core i5 si i7 din generatia Haswell, si vor fi inlocuite cu modele din generatia atunci cand acestea vor fi lansate. Laptopul va oferi 16 GB de memorie RAM si va avea spatiu destinat pentru două unitati SSD, doua unitati HDD sau o combinatie intre acestea. Interfata grafica va fi asigurata de o placa video NVIDIA GTX 860M, iar cea de sunet vine cu un sistem audio de la Klipsch.

Dell-Alienware-13-tastatura_thumb

La aceste dotari se adauga o interfata wireless Qualcomm Atheros Killer 802.11ac, tastatura programabila cu iluminare, iar autonomia standard specificata pentru vizionare de filme este de 8 ore. Preturile si disponibilitatea globala sunt momentan necunoscute.

Comments

comments