Carrefour vinde tableta proprie- Touch Tablet Duo

Carrefour vinde tableta proprie- Touch Tablet Duo

Compania franceza de supermarket-uri va vinde tablete sub nume propriu. Numele tabletei va fi si cuprinde in configuratie procesor ARM cu o frecventa de 1.5 GHz si va rula cu Android 4.0.

Carcasa tabletei este fabricate dintr-un plastic dur, avand totusi un design decent. Sub carcasa este echipata cu un procesor ARM Cortex A9 LA 1.5 GHz, memoria RAM este de 1 GB si 8 GB NAND Flash avand optiunea de a face un upgrade prin slotul microSD. Touch Tablet Duo vine un un ecran multitouch cu o diagonal de 9.7 inch dar cu o rezolutie nu foate avansata de doar 1024 x 768 pixeli. dispune de doua 2 webcam-uri, una de 0,3 megapixeli pe partea din fata a tabletei si una de 2 megapixeli pe spatele aparatului.

Dimensiunile -ului sunt acceptabile 189.5 x 242.4 x 11 mm, si cantareste doar 620 grame. Bateria este de 6000 mAh si asigura o autonomie de pana 10 ore. Pe partea de conectivitate tableta dispune de port HDMI,Bluetooth 3.0, WiFi, mini USB si boxe stereo.

Ruleaza fara probleme sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si ofera acces la Google Play Store. Privind specificatiile destul de modeste si cu un pret pe masura trebuie sa tinem cont ca lantul de supermarket-uri Carrefour vinde foarte mult tot felul de produse din domeniu IT&C si ne putem astepta ca si Carrefour Touch Tablet Duo sa se bucure de success.

Momentan tableta se gaseste la vanzare doar in supermarket-urile Carrefour din Franta la un pret de 199 euro. Asteptam sa vedem daca tableta va fi adusa si in Romania si la ce pret.

Comments

comments