BlackBerry lanseaza smartphone-ul Passport cu un pret de 599 dolari

BlackBerry lanseaza smartphone-ul Passport cu un pret de 599 dolari

Compania canadiana a lansat oficial, in cadrul unui eveniment desfasurat simultan in Londra, Toronto si Dubai, -ul , noul terminal pe care compania mizeaza pentru a reveni in atentia utilizatorilor.

117968Smartphone-ul Passport dispune de un ecran senzitiv patrat si tastatura fizica, dar cu dubla comanda. Noul model va ajunge sa se vanda in 30 de tari pana la final de 2014, si este adresat clar segmentului de business.

Passport dispune de un ecran de 4,5 inch, cu rezolutie 1440×1440 pixeli si o densitate de 453 PPI, se bazeaza pe un chipset quad-core Snapdragon 800 la 2,2GHz, dispune de 3 GB RAM, 32 GB memorie interna, şi o baterie consistenta cu o capacitate de 3450 mAh. Dupa cum se remarca, BlackBerry vrea nu doar sa ofere o platforma hardware puternica, ci si o autonomie ridicata demna de un business.

Smartphone-ul este echipat cu o camera foto cu senzor de 13 MP, obiectiv cu diafragmă F/2.0 şi  stabilizator optic, la care se adauga o camera frontala de 2 MP. Restul specificatiilor mai includ interfata Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, modem 2G/3G/4G, GPS si un set standard de senzori in care se remarca prezenta unui enigmatic modul Time of Flight (ToF).

BlackBerry Pasport vine cu tastatura fizica pe trei randuri care are are o caracteristica extrem de utila, si anume preia functia de touchpad (pe toata suprafata tastaturii) pentru derularea ecranelor, meniurilor, paginilor de internet etc.

bb-passport_1Telefonul are un cadru de otel inoxidabil iar dimensiunile sunt de 128mm x 90,1mm x 9,3 mm. Pretul pentru BlackBerry Passport fara contract in Statele Unite va fi de 599 dolari, un pret echivalent cu cel al altor modele precum Samsung Galaxy S5, Galaxy Note 3 si LG G3.

Comments

comments