Asus MeMO Pad HD 7, o tableta de 7 inch pentru cei cu buget redus

Asus MeMO Pad HD 7, o tableta de 7 inch pentru cei cu buget redus

este o Android de 7 inch care costa doar 699 RON pentru modelul cu 16 GB de spatiu. Fiind o ieftina, aceasta se adreseaza in primul rand utilizatorilor cu redus interesati mai mult de browsing pe internet si vizionare de filme, dar care se descurca decent si in cazul unor jocuri.

1370260055_w670_h373MeMO Pad HD 7 dispune de un ecran IPS cu diagonala de 7 inch si rezolutie 1280×800. La interior se ascunde un procesor Mediatek MT8125 cu patru nuclee, bazat pe arhitectura Cortex A7, tactat la frecventa de 1,2Ghz si un procesor grafic PowerVR SGX 544MP.

Memoria interna este de 1GB RAM, iar spatiul de stocare este de 16GB, dar poate fi extins prin card microSD. Bateria ar trebui sa faca fata la 10 ore de folosire. Asus MeMO Pad ruleaza Android 4.2.1 Jelly Bean. Tableta incorporeaza difuzoare stereo de calitate, sunetul fiind imbunatatit prin tehnologia audio Asus SonicMaster. Tableta Asus are in dotare si doua camere foto, de 1,2, respectiv 5 MP,

Asus MeMO Pad HD7 are patru versiuni de culoare: alb, verde neon, fuchsia si albastru inchis. Acesta cantareste 302 grame si are o grosime de 10,8 mm. Nu este cea mai subtire sau cea mai usoara tableta insa dimensiunile ei nu sunt deloc rele, facand-o foarte usor de transportat.

O4fKufXcsnTiy1DS_500Porturile microUSB si  jack sunt plasate in partea superioara a tabletei iar butoanele pentru volum si power sunt pe marginea laterala. Pe langa aplicatiile clasice al sistemului de operare, cei de la Asus au mai instalat o suita de aplicatii, unele de-a dreptul utile, altele simpatice.

Comments

comments