Arubixs Portal, un smartphone concept care se poarta la mana

Arubixs Portal, un smartphone concept care se poarta la mana

Tot mai multe persoane au inceput sa indrageasca -urile purtate la fie ca sunt sub forma de ceasuri sau bratari care se pot conecta la . Mai nou o companie din California doreste sa construiasca cel mai ciudat de pana acum. El se va putea indoi si chiar purta pe mana, asemenea unui .

arubixsAcesta se numeste si este prezentat ca un de flexibil, care poate fi realizat cu ajutorul fanilor prin IdieGoGo. De fapt, gadgetul este din categoria celor denumite „phablet”, imprumutand trasaturi atat de la tableta, cat si de la smartphone.

Cei care au conceput acest gadget au declarat ca intregul telefon este realizat din componente flexibile, de la display-ul AMOLED de 6 inch care va fi rezistent la apa si socuri mecanice, la carcasa fabricata din poliuretan ranforsata cu un strat de kevlar flexibil si pana la baterie.

Portal ar urma sa fie echipat cu un procesor quad-core, 2 GB de RAM, o memorie interna de 64 GB, NFC, Bluetooth, LTE (4G), senzori speciali pentru a putea fi controlat fara atingeri, apelare vocala si se incarca wireless.

Smartphone-ul va folosi o baterie puternica de 3,200mAh, suficienta pentru 24 de ore de functionare, si un lucru interesant este ca va avea 4 camere foto. Portal va avea sistemul de operare si va putea raspunde gesturilor si miscarilor utilizatorului.

portal2Pentru a putea ajunge pe piata acest proiect, echipa are nevoie de 300.000 de dolari, din care pana acum au strans 20.000 in primele 4 zile. Campania de finantare va dura pana pe data de 24 octombrie, iar proiectul ar trebui sa fie finalizat in septembrie 2015.

Comments

comments