Apple va lansa tableta iPad Pro cu ecran de 12,9 inch anul viitor

Apple va lansa tableta iPad Pro cu ecran de 12,9 inch anul viitor

Dupa lansarea telefoanelor mai mari, ar putea sa introduca in gama sa de produse si noi tablete gigant. lucreaza intens la o cu ecran de 12,9 inch, numita . Noul ar urma sa ajunga pe rafturile magazinelor abia in 2015.

ipad-proNoua tableta ar urma sa fie echipata cu un procesor A8X, o varianta mai puternica a noului Apple A8 ce se regaseste in smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus. iPhad Pro va avea un ecran de foarte buna calitate, cei care stiu planurile companiei sustinand ca densitatea pixelilor de pe noua tableta va apropia ecranul de standardul ultra HD.

Potrivit surselor, Apple lucreaza cu furnizorii de aproximativ un an in vederea dezvoltarii unei noi game de tablete cu o diagonala a ecranului mai mare. Designul noului iPad Pro la care Apple lucreaza, urmeaza sa fie asemanator designului iPad mini si iPad Air , ceea ce inseamna ca vorbim despre un profil ultra-subtire si margini laterale ale ecranului foarte inguste.

Momentan nu se cunosc prea multe detalii despre o posibila tableta-gigant de la Apple, cu exceptia unor informatii care si-au facut aparitia online inca din luna mai a acestui an. In principal, motivul pentru care Apple ar adopta un ecran atat de mare ar fi sporirea spatiului de lucru oferit utilizatorilor pe o tableta, implicit adoptarea unei functii de tip split screen.

Un alt motiv al lansarii iPad Pro ar fi pentru revigorarea vanzarilor de iPad, aflate pe scadere in ultimele doua trimestre fiscale, in comparatie cu aceleasi perioade ale anului trecut. Un astfel de produs ar fi adresat in mod special mediului de afaceri unde Apple isi doreste sa intre puternic in viitor prin numeroase actiuni din ultimul timp (iOS 8, parteneriatul cu IBM si nu numai).

Apple-Think_Different-Apple-LogoIn urma aparitiei primelor zvonuri legate de lansarea iPad Pro, compania Samsung a lansat o tableta proprie cu ecran mai mare de 12 inch, ea neavand un succes chiar atat de mare.

Comments

comments