Apple va lansa noile iPad-uri in octombrie

Apple va lansa noile iPad-uri in octombrie

Compania va lansa o noua generatie de -uri la jumatatea lunii , in demersul de innoire a liniei de produse oferite clientilor sai, dupa ce la inceputul lui septembrie compania americana a lansat pe piata doua noi modele de iPhone. 

dsc00142Conform mai multor surse, evenimentul va avea loc pe 21 octombrie, insa aceasta data ar putea sa nu fie inca batuta in cuie.

Furnizorii Apple au inceput recent sa produca o versiune imbunatatita a produselor iPad cu ecran de 9,7 inch si iPad mini, potrivit unor surse din companie. Urmatoarea generatie de iPad Air va fi mai subtire decat precedenta, va dispune de procesor Apple A8 si va rula noul sistem de operare proaspat lansat de companie, iOS 8.0 (sau o versiune ulterioara).

Prin lansarea unei noi generatii de tablete, Apple incearca sa creasca vanzarile de iPad-uri, care au inregistrat un declin in ultimele doua trimestre consecutive. Tablete sunt pe locul doi in topul vanzarilor produselor companiei americane, dupa iPhone-uri.

Tot in cadrul acestui eveniment este asteptata si lansarea oficiala a sistemului de operare pentru si Macbook, Mac OS X 10.10 Yoesemite, care adauga niste functii foarte asteptate de utilizatorii de iOS. Este vorba despre integrarea cu serviciul iCloud Drive si despre Handoff. 

iPad2Apple nu a mai scos pe piata un model nou de din luna octombrie a anului trecut, iar consumatorii s-au orientat spre smartphone-uri cu ecrane mai mari. De asemenea, furnizorii Apple pregatesc si lansarea unui iPad cu un ecran de 12,9 inci, a carui productie va incepe in prima parte a anului viitor.

Comments

comments