Apple iPad Pro va avea ecran de 12,2 inch si difuzoare stereo

Apple iPad Pro va avea ecran de 12,2 inch si difuzoare stereo

Chiar daca cei de la nu doresc sa faca publice detalii despre , mai multe apar pe internet. Cele mai noi despre noul sugereaza cateva lucruri imbunatatite fata de modelele aflate deja pe rafturi.

ipad-pro-rumors-when-will-the-12-9-apple-slate-be-released-new-report-claims-it-will-join-ipad-air-2-and-ipad-mini-retina-2-this-yearDesi se zvonea ca va avea un de 12,9 inch, noile informatii arata ca urmatorul iPad Pro va avea un ceva mai mic, respectiv de 12,2 inch, ceea ce s-ar apropia totusi mai mult de conceptul Apple decat ceea ce sugerau datele anterioare.

In ceea ce priveste carcasa acestui dispozitiv, se pare ca Apple nu a reusit sa faca iPad Pro la fel de subtire ca si iPad Air 2 (6,1 mm). Noul iPad cu ecran de 12,2 inchi urmeaza sa aibe o carcasa cu o grosime de 7 mm, ea situandu-se numai bine intre grosimea carcasei iPhone 6(6,9 mm) si cea a carcasei ihone 6 PLus (7,1 mm).

Multe dintre elementele carcasei iPad Pro au ramas neschimbate fata de iPad Air 2, asa ca atat camera, cat si butoanele pentru controlul volumului sau cele doua microfoane au aceeasi forma si sunt ingramadite in acelasi colt superior stang.

Se pare ca difuzoarele stereo vor fi amplasate  in zone opuse pe carcasa tabletei, respectiv in partea de sus şi de jos, oferind o stereofonie mai buna decat versiunile din prezent. In apropierea fiecarui difuzor va fi pozitionat si cate un microfon pentru a imbunatati calitatea sunetului inregistrat, probabil filmarea fiind una din functiile pe care se va pune accentul.

mac_otakara_ipad_pro_sketchiPad Pro este asteptat sa fie lansat in trimestrul 3 anul viitor, daca nu cumva soseste odata cu Apple Watch la inceputul anului. Aceleasi surse declara ca acest nou iPad e menit ca un rival pentru Surface Pro 3, de aici si asemanarea dimensiunilor.

Comments

comments