Allview Viva i7, cea mai ieftina tableta cu procesor Intel Atom si display IPS

Allview Viva i7, cea mai ieftina tableta cu procesor Intel Atom si display IPS

a anuntat lansarea tabletei , o noua de buget, cea mai ieftina din oferta sa. Allview este al patrulea model din portofoliul companiei care mizeaza pe un , iar oficialii companiei au declarat ca aceasta nu va fi ultima.

8a6034408fGadgetul a primit un procesor dual-core Intel Atom Z2520 la 1,2 GHz sustinut de solutia grafica PowerVR SGX544MP si 1 GB memorie RAM. Acest procesor a fost lansat in cadrul targului MWC de anul trecut si se bucura de performante bune in activitatile uzuale, un consum de energie redus, dar si un preț redus. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa cu pana la 32 GB prin intermediul unui card MicroSD.

Ecranul are o diagonala de 7 inch si afiseaza o rezolutie deloc uimitoare de 1024 x 600 pixeli, insa are avantajul tehnologiei , care asigura unghiuri de vizualizare mari. Viva i7 dispune de conexiunea Bluetooth care permite conectarea -ului la diverse accesorii si faciliteaza transferul de date.

Camera principala este de 2 megapixeli iar cea frontala 0.3 MP si permit realizarea de fotografii, filmari si apeluri video prin intermediul aplicatiilor de socializare. Viva i7 e disponibila in doua variante de culoare: alb sidef si negru mat rubber. Tableta are o greutate de 268.1 grame, masoara 9.5 mm in grosime si vine cu Android 4.2.

Allview Viva i7_500x538Baterie are o capacitate de 2.500 mAh iar autonomia listata pe pagina oficială VIVA i7 din site-ul Allview este de 3,5 ore de utilizare si 250 de ore in stand-by. Viva i7 este disponibila pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 349 lei.

Comments

comments