Allview a lansat tableta Impera i10G cu configuratie de top

Allview a lansat tableta Impera i10G cu configuratie de top

Compania brasoveana a lansat o noua motorizate de sistemul de operare , modelul remarcand-se prin ecranul cu raport de aspect 4:3 cu rezolutie QXGA si conectivitatea 3G.

Allview-Impera-i10GNoua tableta va capta atentia persoanelor active care petrec destul de mult timp in compania unui mobil. Este produsul care iti ofera instrumentele de care ai nevoie in activitatea de zi cu zi, care asigura performanta unui procesor Atom si un multi-tasking avansat.

La interior tableta este echipata cu un procesor Intel Atom Z3735D la o frecventa de 1,8GHz, o memorie RAM de 2GB, o memorie interna de 32GB extensibila si o baterie cu o capacitate de 8000 mAh. Ecranul IPS are o diagonala de 9,7 inch, iar prin rezolutia uimitoare de 2048×1536 pixeli reda detalii impresionante, culori patrunzatoare si ofera o experienta vizuala exceptionala.

Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP si 2 MP, care faciliteaza realizarea de fotografii, filmari si convorbiri video. Carcasa tabletei este din aluminiu iar pe partea de conectivitate gasim un modem 3G, interfete Bluetooth 3.0, GPS si Wi-Fi 802.11 b/g/n. Tableta are dimensiuni de 239 x 180 x 9,25 mm si o greutate de 588,7 grame.

Asa cum am zis la inceput, Impera i10G utilizeaza sistemul de operare Windows 8.1 with Bing, ce asigura un multi-tasking avansat si productivitate maxima. Tableta are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizata inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows si care asigura 1 TB spatiu de stocare in One Drive. Utilizand un spatiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleasi fisiere.

Allview-Impera-i10G_Tableta Impera i10G este disponibila pe baza de precomanda, la pretul de 1.249 lei.

Comments

comments